LÄNSI-SUOMEN KIINTEISTÖPALVELU OY

» ETUSIVU

Kärtyntie 3
23360 Kustavi
Jari Nieminen 040-7036 533
Johnny Nieminen 040-5128 922
lansi-suomenkiinteistopalvelu@kustavi.net
www.lansi-suomenkiinteistopalvelu.fi

Laiturit

Länsi-Suomen Kiinteistöpalvelun laiturit on suunniteltu kestämään pitkäaikaista käyttöä. Tarjolla on erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuvia laitureita pienistä uimalaitureista aina suuriin kokonaisuuksiin saakka.

Kaikki laiturirungot on koottu haponkestäviä ja ruostumattomia osia käyttäen (syöpymisen estämiseksi). Kulmavahvikkeet, saranat ja ankkurointilenkit on valmistettu vahvasta raudasta ja kuumasinkitty. Kansilaudat on kiinnitetty kuumasinkityillä nauloilla ja puuosat on painekyllästettyä puutavaraa.

Perusmallistomme on suunniteltu lähinnä yksityistalouksille sopivaksi. Laiturielementtejä voi yhdistellä lähes rajattomasti ja tarvittaessa valmistamme eri muotoisia ja kokoisia laitureita haluamallasi tavalla. Voimme myös rakentaa muut tarvittavat rakenteet (mm. laiturin maatuki, portaat, kulkuväylät, terassit, kiinteät laiturit ym.) ja suunnitella ne kanssasi tarpeisiisi parhaiten soveltuviksi.

Putkiponttonilaiturit

Putkiponttonilaiturin etuna on reunoille sijoitetut putket, joiden ansiosta laituri on erittäin vakaa. Riittävä massa ja ponttonien suuri pinta-ala reunoilla tekevät laiturista tukevan. Ponttonien riittävä seinämävahvuus kestää jäissä olon suojaisessa paikassa.

Muoviponttonilaiturit

Muoviponttonilaiturit valmistetaan 150 kg ja 250 kg:n muoviponttoneista, joiden seinämävahvuus on 4 mm. Laiturit soveltuvat hyvin normaaliin mökkikäyttöön ja suuremmat myös väliaikaiseen veneen kiinnittämiseen. Laiturit suositellaan nostettavaksi rannalle talveksi.

 

© TN-design
www.tn-design.fi