Laiturit

Putkiponttonilaiturit ja kiinteät laiturit meiltä | Kustavi, Taivassalo, Iniö, Uusikaupunki

Länsi-Suomen Kiinteistöpalvelu Oy:n laiturit, sekä putkiponttonilaiturit että kiinteät laiturit, on suunniteltu kestämään pitkäaikaista käyttöä. Tarjolla on erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuvia laitureita aina pienistä uimalaitureista suuriin laiturikokonaisuuksiin saakka. Asennamme laitureita Kustavissa ja lähialueilla, kuten Taivassalossa, Iniössä ja Uudessakaupungissa.

Putkiponttonilaiturit

Putkiponttonilaiturin etuna on reunoille sijoitetut putket, joiden ansiosta laituri on erittäin vakaa ja aina oikealla korkeudella. Riittävä massa ja ponttonien suuri pinta-ala reunoilla tekevät laiturista tukevan. Ponttonien riittävä seinämävahvuus kestää jäissä olon. Putkiponttonilaituria ei siis tarvitse nostaa maalle talveksi.

Putkiponttonilaiturin hintaan sisältyy kulkusilta!

Kiinteät laiturit

Kiinteiden laitureiden valmistus ja asennus tapahtuvat paikan päällä kohteessa. Kiinteä laituri asennetaan tukevasti kiinni rantaan. Sen koko ja muut ominaisuudet voidaan kätevästi räätälöidä kohteeseen kuin kohteeseen sopiviksi. Arkkulaiturit valmistamme pääosin toimipaikassamme ennen asennusta, jolloin työskentelyaika rannassa jää lyhyemmäksi.

Kysy laitureistamme »